Aurore C. Knight
Postituste arv : 45 Join date : 27/08/2011
| Pealkiri: Aurore'i suhted Püh Aug 28, 2011 12:42 pm | |
| Sõbrad :
Tuttav: Kas sa olid see .. ? Tavalised sõbrad: Sinuga on äge niisama väljas käia . Parimad sõbrad: Sa oled lihtsalt parim ! Sõbra sõber: Oota , kuskilt tean sind ... Ahjaa , sa oled ju tema sõber . Lapsepõlve sõber: Olid mu hea sõber juba lapsepõlves . Armastus :
Salajane armastus : Sa meeldid mulle väga , kuid ma ei julge seda sulle öelda . Sisse Võetud : Do you actually know how cute you are? Praegune kaaslane : Hetkel on kõik täiuslik . Tõeline armastus : Sa oled see õige . Silmarõõm : Üks pilk sulle ja juba on kordaläinud päev . Vaenlased :
Tüütu : Ära käi mulle koguaeg närvidele !! Ebameeldiv : Sa lihtsalt ei meeldi mulle . Vihavaenlane : Tahaks sulle tõesti kallale tulla ! Surmavaenlane : Sure jube ükskord ära . Vältimine : Kõnnin sinust ikka suure kaarega mööda _____________ Kui tahad, täida: Nimi - Kes olla soovid - Miks - _____________ Nimi - Margaret Jesenia Heining Kes olla soovid - Tavalised sõbrad Miks - Niisama... Nimi -Kyle Caleb Turman Kes olla soovid -Parimad sõbrad Miks - Mdea, mõlemad deemonid jne Nimi - Selena Ly Klichurn. Kes olla soovid - Tavalised sõbrad. Miks - Miks mitte?
Viimati muutis seda Aurore C. Knight (Püh Aug 28, 2011 5:13 pm). Kokku muudetud 3 korda | |
|
Margaret Jesenia Heining
Postituste arv : 59 Join date : 27/08/2011
| Pealkiri: Re: Aurore'i suhted Püh Aug 28, 2011 12:52 pm | |
| Nimi - Margaret Jesenia Heining Kes olla soovid - Tavalised sõbrad Miks - Niisama... | |
|
Carolyn Emily Steward
Postituste arv : 20 Join date : 25/08/2011
| Pealkiri: Re: Aurore'i suhted Püh Aug 28, 2011 5:02 pm | |
| Nimi -Kyle Caleb Turman Kes olla soovid -Parimad sõbrad Miks - Mdea, mõlemad deemonid jne | |
|
Aurore C. Knight
| Pealkiri: Re: Aurore'i suhted Püh Aug 28, 2011 5:07 pm | |
| Tore, mõlemad lisatud . | |
|
Selena Ly Klichurn Admin
Postituste arv : 133 Join date : 25/08/2011 Age : 27
| Pealkiri: Re: Aurore'i suhted Püh Aug 28, 2011 5:09 pm | |
| Nimi - Selena Ly Klichurn. Kes olla soovid - Tavalised sõbrad. Miks - Miks mitte? | |
|
Aurore C. Knight
| Pealkiri: Re: Aurore'i suhted Püh Aug 28, 2011 5:12 pm | |
| Lisan. | |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Aurore'i suhted | |
| |
|