Selena Ly Klichurn Admin
Postituste arv : 133 Join date : 25/08/2011 Age : 27
| Pealkiri: Selena Ly Klichurn. Nelj Aug 25, 2011 9:04 pm | |
| Nimi: Selena Ly Klichurn . Hüüdnimed: Sellu , Ly , Selen , Selena . Sugu: Naine . Vanus: 17 / 317 . Rass: Vampiir . Element: Kõik elemendid . Klass: Direktrissi abi . ::Sinust fakte::Iseloom: Sõbralik , abivalmis , tore , stiilne , hea laulja . Mida kardab?: Ämblikke . Mida armastab?: Madusi , perekonda ja sõpru . Saladused (kui on siis pane , pole ära pane): - ::Mälestused::Parim mälestus: Leidsin oma õe . xD Halvim mälestus: - . Elulugu: Ma sündisin Inglismaal Londonis. Mu esimene sõna oli õde. Mu ema ja isa lahutasin kui olin veel väike. Kui olin 3 aastane suri mu ema ja ma kolisin isa juurde Pariisi. Ma sain endale kasuema, ta ei sallinud mind ültse ja oli kade, kui me koos isaga midagi tegime. Kui olin 15 aastane nägin oam õde Jenniferi esimest korda ja olin õnnelik, et lõpuks näen teda. 16 aastaselt kolisime õega Hispaaniasse ja nüüd asutasime kooli.::Perekond, sugulased::Ema: Merilin Klichurn - vampiir . Kasuema (kui on): Katrina Lepik - inimene . Isa: Kristo Klichurn - vampiir . Kasuisa (kui on): - Õde/vend: Jennifer M. Klichurn - vampiir . Teised sugulased: ei tea . ::Välimus::Juuksed: pruunid . Silmad: pruunid , vampiirina: punased või mustad . Nahavärv: õrn beez . Keha: sale , kena . Riietus: stiilne , kena , popp . Muud: ehteid kannab . ::Muud sinust::Lemmikloom: Pole hetkel . Lemmikjook: veri . Lemmiksöök: veri . Lemmikvärv: veripunane . Jälestatuimloom: ämblikud . Jälestatuimjook: inimestejoogid . Jälestatuimsöök: inimestetoit . Jälestatuimvärv: heledad . Muud: - ::Pildid:: | |
|